Herendi Hétszínvilág Óvoda és Bölcsőde

Méhecske csoport

A Méhecske csoport nevet azért választottuk, mert a csoportunk nagyon hasonlít egy méhkaptárhoz. Gyermekeink olyanok, mint a szorgalmas kis méhecskék.

Vackor csoport

Csoportunk vegyes életkorú, a gyerekek 3-7 éves kor között járnak hozzánk. Törekszünk, a biztonságot adó esztétikus környezet kialakítására, családias, nyugodt légkör megteremtésére.

Csiga-biga csoport

  („Schnecke Gruppe”) Csoportunkban német nemzetiségi nevelés folyik, melynek elsődleges célja a német nyelv megszerettetése.

Süni csoport

3-7 éves korig járnak csoportunkba a gyermekek. Kiemelt nevelési területünk a német nemzetiségi nevelés, de a tanulást áthatja a komplexitás elve, vagyis minden nevelési terület, így a zenei-, anyanyelvi-, környezeti-, matematikai-, testi- nevelés, egymással összefügg.

Csérige csoport

Amikor az óvodai csoportok nevet választottak maguknak, a zenei csoportba járó óvodásaink kedvenc körjátéka a „Csérige madár…” kezdetű Somogy megyei gyermekjáték volt. Azóta a zenei csoport neve CSÉRIGE csoport.

© 2019 Herendi Hétszínvilág Óvoda és Bölcsőde. Minden jog fenntartva. Készítette a Skindrome studio a JoomShaper Helix 3 keretrendszer felhasználásával.