Herendi Hétszínvilág Óvoda és Bölcsőde

Méhecske csoport

A Méhecske csoport nevet azért választottuk, mert a csoportunk nagyon hasonlít egy méhkaptárhoz. Gyermekeink olyanok, mint a szorgalmas kis méhecskék.

Vackor csoport

Csoportunk vegyes életkorú, a gyerekek 3-7 éves kor között járnak hozzánk. Törekszünk, a biztonságot adó esztétikus környezet kialakítására, családias, nyugodt légkör megteremtésére.

Pillangó csoport

Családias légkörű nagy létszámú csoportunkba 3-7 éves korig járnak a gyermekek. Csoportunkban német nemzetiségi nevelés folyik, melynek elsődleges célja a német nyelv iránti érdeklődés megalapozása és a német nyelv megszerettetése.

Csérige csoport

Az óvodai élet fontosságát elsősorban a  szocializációban tarom. Ha olyan közegben lehet a kisgyerek, ahol  szeretet , megértés veszi körbe akkor jól teljesít , szívesen tanul.

Süni csoport

3-7 éves korig járnak csoportunkba a gyermekek. Kiemelt nevelési területünk a német nemzetiségi nevelés, de a tanulást áthatja a komplexitás elve, vagyis minden nevelési terület, így a zenei-, anyanyelvi-, környezeti-, matematikai-, testi- nevelés, egymással összefügg.

Intézmény adatai

Herendi Hétszínvilág Óvoda és Bölcsőde

Cím: 8440 Herend, Fasor u. 2/a-4/a
Intézményvezető: +36-88/780-050
E-mail: intezmenyvezeto@herendovi.hu
Titkárság: +36-88/785-827
E-mail:  ovodatitkar@herendovi.hu 

Étkezés ki -és bejelentése:

Telefon: +36-88/782-696
Mobil: +36-70/334-6420